Papenvoortsedijk 1c, Rijkevoort
06-12558965
info@kinderopvangkakelbont.nl

Kinderopvang Kakelbont

Kinderopvang op de Boerderij in Rijkevoort

 

Kinderopvang Kakelbont is gelegen in een landelijke omgeving, net buiten Rijkevoort. Op de boerderij bieden wij opvang aan kinderen van 0–12 jaar.

We hebben twee grote groepsruimtes, de ene groepsruimte is voor kinderen van 0-4 jaar. De andere groepsruimte is voor kinderen van 2-4 jaar.

Daarnaast hebben we aangrenzend aan de buitenspeelruimte een apart gebouw waarin de BSO en Goeiedag dagbesteding gevestigd zijn. Buiten hebben we een grote speelweide met een zandbak, een verhard speelgedeelte en een dierenweide. De groepsruimtes zijn grote "boerenkeukens", waar het veilig en gezellig is. Als kinderen zich veilig en geborgen voelen, ontwikkelen de kinderen zich zo optimaal mogelijk, op hun eigen manier en in hun eigen tempo.
Kakelbont is voor de kinderen een plaats om met elkaar te spelen, van elkaar te leren, met elkaar rekening te houden, te eten en te slapen. Ook is het een plaats om lekker vrij te zijn en even niets te doen, ervaringen op te doen, zorg te dragen en te genieten van de dieren in en rond de wei.

Kinderopvang Kakelbont is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Interesse in onze super leuke, gezellige en leerzame kindervang, schroom niet, mail of bel ons.
Kom gerust een kijkje nemen, wij en de koffie staan voor u klaar.